Kendi survivor'larını yaparken kaza geçirdi.

Kendi survivor

Turan köylü dört gencin 18 km lik Turan-Ocaklar survivorı keyifli başladı üzüntülü bitti.

Bandırma Manşet haber merkezinin bugün yaşadığı ilginç olayda, yaşadıkları survivor heyecanını haber yaptığımız dört gençten birisi, bisikletinden düşerek kaza geçirdi.

Bandırma Manşet Haber merkezi olarak Erdek, Ocaklar, Turan köyü üçgeninde sürdürdüğümüz sürdürdüğümüz haber gezisinde, Ocaklar Turan köyü 3. Km’de, Bisikletleri ile çıktıkları kendi survivorlarını yapan dört gençle dinlenirken karşılaştık.

Kardelen, Ecem, Berna ve Kamil’den oluşan maceracı gençler sabah Turan Köyünden çıkıp, Ocaklar’a geldikleri 9 km lik parkurdan sonra Ocaklarda bazı ihtiyaçlarını karşılayıp dönüş yolunda, yolumuz kesişti.

Gençlerle yaptığımız ilginç söyleşi sonrası Kardelen, Ecem, Berna ve Kamil’den oluşan survivor grubu ayrılmamızın ardından tırmandıkları zirvede, Yokuş aşağı inerken Bisikletin fren tertibatında yaşanan aksaklık nedeni ile kaza yaşandı.

Grubun Berna isimli elemanı fireni tutmayan Bisikletin yokuş aşağı süratini arttırması üzerine durmak için direksiyonu şarampole çevirince tatlı başlayan macera üzüntü ile sonlandı.

Gençler GMS telefonu ile 112 den yardım isteyerek arkadaşları Berna’nın Erdek Devlet hastanesinde tedavi altına alınmasını sağladılar.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı